Birde ölüler hook,rope,grab basıyo oyunu bozuyolar onuda ayarlarsanız sevinirim.
Ufak bir ayar istiyorum bu paylaştığım pluginde hook,rope ve hook,rope vermeyi A yani dokunulmazlik yetkisine grab,grab verme ve amx_ghr_menuyu L yani rcon yetkisine koyarmısınız.
Birde ölüler hook,rope,grab basıyo oyunu bozuyolar onuda ayarlarsanız sevinirim.
Güncel
Güncell
bu paylaştıgında dedigin şekilde ayarlanmış ama en baş hali deil sanırsam bu pluginin en baş halini at.ellemedigin hali
- - - - - - - - - -
bu paylaştıgında dedigin şekilde ayarlanmış ama en baş hali deil sanırsam bu pluginin en baş halini at.ellemedigin hali
CILGIN TURKLER | ~ZombieWorld~
Sayfamiz:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Facem:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
95.173.173.174
Buyur kardeşim istediğin gibi ayarladım.
[hook ve hook verme: A.Yetkisi]
[rope ve rope verme: A.Yetkisi]
[grab ve grab verme: L.Yetkisi]
[amx_ghr_menu açma: L.Yetkisi]
olmadı kardeş serverdeki herkes hook basıyo user,slot,admin
Ben Denedim Plugin düzgün çalışıyor. amx_ghr_menudeki 3. seçeneğide Kapatırsan Yetkisiz Oyuncular Hook, Grab ve Rope Kullanamazlar.
- - - - - - - - - -
Ben Denedim Plugin düzgün çalışıyor. amx_ghr_menudeki 3. seçeneğide Kapatırsan Yetkisiz Oyuncular Hook, Grab ve Rope Kullanamazlar.
Saygılarla,
Burak Can Binici
Golden[HS] ~ Clan Servers.