admin server query nin group düzenledeki kullanıcıya yetki verme kullanıcıdan yetkiyi kaldırmayı 100 yapın verirsiniz destek için skype samettekin59
Vps makinede 3.0.6.1 on Linux sürümü kurulu. Yatqadan yedek sistemi ile yedek aldım ve admin server query tıklayınca error diyor. Bu hatanın düzeltme yolu nedir?
Aşağıdaki resimde invalid clientID hatası veriyor. Admin Server Query'e tıklayınca. Yatqadan da Admin Server Query tıklayınca 512'li bir hata veriyor.
admin server query nin group düzenledeki kullanıcıya yetki verme kullanıcıdan yetkiyi kaldırmayı 100 yapın verirsiniz destek için skype samettekin59
skype indirip ekliyorum sizi
ekledim sizi etymology2137 olarak
silbaştan vpsye tam kurulum yapabilecek arkadaş var mı ? Avatar yüklendiği zaman kimse birbirinin avatarını göremiyor. İkon yüklendiğinde ikonları yarısı çıkıyor yarısı çıkmıyor bazıları simsiyah oluyor. Tam kurulumlu ts3 kurabilecek arkadaş var mı ?
Merhaba Daha Önce Bu forumda böyle bir konu açıldı bizzat kendim sunucuya gittim aldığınız vps Muhtemelen yoncu ye ait Artık bu yoncude ne buluyorsanız ve 3 tllik bir vps den beklentiniz nedir ? tek vuruşta saldırı yiyor ? avatar yükleme sorunu sunucunun uptime hızından kaynaklanmaktadır yükleyemediği için avatarları göremiyorsunz fakat yatQa dan bir oyuncuya bakın orda avatarının yarısının yüklendiğini göreceksiniz hayırlı forumlar
Ben kalite ama ucuz uygun bir fiyata nereden vds alabilirim? Yardımcı olur musunuz? Sadece biz 78 kişiyiz kendimiz kullanacağız tsyi.
Merhaba BartınBilişim Olarak 86 Adet İp Adresi ve 3 Adet Dedicated ile Müşterilerimize Hizmet Vermekteyiz. Dilerseniz 10 Dakikalık Test (VDS) makinası isteyebilir sunucunun kalitesini test edip daha sonra ödeme yapıp kiralayabilirsiniz. Üstelik
1 GB VDS
25 GB HARDDİSK
1 İP ADRESİ
Seçilebilir İşletim Sistemi
Tr Lokasyon
YurtDışına Açık/Kapalı ip
Sadece 30 TL
- - - - - - - - - -
Aynen Öyle Hocam Adam Bölüyor vpsyi vps ye bölüyor ip atıyor olurmu öyle şey işin ucuzuna kaçarsanız bu sorunla karşılaşırsınız. Vds ve Vps nin Anlamlarını ve özelliklerini araştırın sonra kiralayın. önerim bu size iyi forumlar
realistdesign.com
- - - - - - - - - -
vds ler ucuz ve sağlam 7/24 destekte var isteyen bakar