@scarty yazamamışsın güzel tasarım olmuş fakat sabonunda dediği gibi randomda sağa sola kaysın basket atamayanda ölsün ya at ya öl olsun
Evet Dün Amatör Bir Şekilde denemiştim bugun teknosmanlidakini çizdim bakarak potayı vs vs
Randoma Dökmedim
2 Olasılık Olucak Arkadaşlar
Girmesi
Ve Kaçması
Girince Ding Sesi
Kaçınca Ses Yok
Saboo Ben Olsam Adı Şimdiden Yazmaya Başlardım
Video ;
@scarty
@Saboo
Nefesim Fark Yaratırmı ?
@scarty yazamamışsın güzel tasarım olmuş fakat sabonunda dediği gibi randomda sağa sola kaysın basket atamayanda ölsün ya at ya öl olsun
YouTube.com/enesscarty
Dediğim gibi randoma dökmedim randoma dökünce rastgele ya giricek ya kaçıcak .
Artık kacınca öldürürmü komutcuya kalmış birşey.
@scarty
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Ne anladık o zaman randomdan atamayınca ölsün ayrıca farklı şeyler lazım ne bileyim hep şans hep şans bir şeyler yapında adamlar kendi becerileriyle atsınlar ne bileyim haritaya ağır taramalı tüfek koy küçük bir nokta olsun onda aim olmadığı için vurmak zor olur üzerine sağdan soldan kapan gelsin vurduğunda dursun ama yapılabilirse ammosu olsun 3 ammo 3 hakkı olsun yani 3 kere vurduğunda bitsin sonra reset düğmesi olsun reset düğmesine basıldığında diğer oyuncu için ammo gelsin.
YouTube.com/enesscarty
Fikirler güzel.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Önce şunu yapayım futbolu yapıcam futbol biraz daha zorluycak entity bolluğu olucak kafam karışmazsa yapıcam çünkü
kaleciye random
oyuna random 2 random birleşik olucak
Futbolda
Kaleci Olasılığı ;
Sola Git
Sağa Git
ortada Kal
Top Olasılığı ;
Auta At
Sol Üst Gol
Sağ Üst Gol
Orta Gol Gözlemlerim şimdilik bu kadar
ki bu bittsin buna belki skor vs vs eklenebilir.
@scarty
Nefesim Fark Yaratırmı ?
alttanda atsın
YouTube.com/enesscarty
Şuan Daha Başlamadım
Ama Aklımı Karıştıran Birşey var random yapmasını biliyorum fakat traini randoma bağlamak biraz zor olucak gibi görünüyor
önce beam vs ayarlıycam mm leri ekliycem change target vs vs sonra başlıycam daha erken canım sıkılıyor ve çok heyacanlıyım ki bu oyunları
jail_efsanedark adlı mapımda bir araya getiricem ve mapperliği brakıcam
@scarty
Nefesim Fark Yaratırmı ?
Duvar textureleri aynı olursa haritanı çalarım rmf paylaşırım
YouTube.com/enesscarty
Mapperligi Bırakıcam