haliskilic

Kullanıcı Tag Listesi

1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    emektar VFordentta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2011
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1,158
    Bahsedildi
    0 Mesaj
    Etiketlenmiş
    0 Konu
    Tecrübe Puanı
    7

    Standart Furkan Mustafa Aykovan (mstfykvn)

    1-) Merhaba; Öncelikle Sizi Tanımak İstiyoruz , Adınız Soyadınız Bide Yaşınızı Alabilirmiyiz ?
    Cevap : Tabikide ; Merhaba adım Furkan Mustafa Aykovan yaşım 15
    2-) Çok Memnun Olduk. Hobileriniz Ve Sizi Tanımlayacak Özelliklerinizi De Bilmek İsteriz.
    Cevap : Hobilerim minecraft oynamak, oyun videosu seyretmek en belirgin özelliğim cana yakın olmam
    3-) En büyük hayaliniz ve gerçekleştirmek istediğiniz projeleriniz nelerdir?
    Cevap :En büyük hayalim minecraft gibi bir oyun çıkartmak gerçekleştirmek istediğim projem bir oyun şirketi kurmak
    4-) Hangi markalara tutkunsun ?
    Cevap : Toshiba, asus
    5-) Forumdaki En Yakın Arkadaşlarınız ?
    Cevap : ata122, berXamet, kaptan647
    6-) CSPLague.com Maceranız Nasıl Başladı?
    Cevap : Bir gün serverima plugin ararken csplague ile karşılaştım google'da o zamanlar site yeni açılmıştı.Sonra vhe yi gördüm forumda ve mod oldum
    7-) Hangi Takımlısınız ?
    Cevap :Fenerbahçe
    8-) Forumda Daha Fazla Yükselmek İstiyormusunuz ?
    Cevap : Evet
    9-) Yöneticilik Ünvanına Gelmek İstermiydin
    Cevap : Evet
    10-) Sürekli Takip Ettigin Dizi Veya Film Varmı ?
    Cevap : Var,Diziler :The Walking Dead, Teen Wolf.Filmler : Transformers, Iron Man
    11-) Begendiğiniz En İyi 2 Futbolcu Kimlerdir ?
    Cevap : Alex De Souza ve Volkan Demirel
    12-) Ne Tarz Müzik Dinlersin Sevdigin Bi Kac Sanatcıyı Paylasırmısın ?
    Cevap : Rap dinlerim.Sadece Sagopa Kajmer
    13-) Forumdaki Etkinlikleri Nasıl Buluyorsun ?
    Cevap : Etkinlik yok
    14-) Film Olarak En Cok Hangi Filmlerden Etkilendin
    Cevap : Thor bence etkileyiciydi.Güzel bir iş çıkarmışlar.
    15-) CSPLague.com Da En Beğendiğiniz Ayrıcalık Veya Olay Nedir ?
    Cevap : Binlerce Plugin Olması.

    Röportaj Yapan : Bizimle Röportaj Ettiniz İcin Teşekkür Ederiz
    Furkan Mustafa Aykovan (mstfykvn) : Asıl Ben Teşekkür Ederim ...
    Konu DeaTReX tarafından (18-07-12 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir.
    Tek Hedefim:

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.



    VFORDENTAAA

Benzer Konular

  1. Benim admım FuRKaN
    By elenor51 in forum Ben Kimim
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 26-02-13, 17:56
  2. FurKaN Merhaba (:
    By Birdosyahero in forum Ben Kimim
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 20-10-12, 10:46
  3. Meraba ben furkan
    By maksiiss in forum Ben Kimim
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 04-04-12, 18:06

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94