Kesin Çözüm ~> Format.
Beyler Cs'yi açtıgımda dosya adının sonuna srv ekleniyor ve birsürü yaratıyor
ÖRN: hl.exe.srvsrvsrvsrvsrvsrvsrsrvsrvsr.exe
böyle böyle çoğalıyor hl.exeyi kapatıp onları siliyorum yine giriyorum olmuyo anladıgım kadarıyla virüs nasıl kaldırıcağız acil yardım gerekiyor.
BÜTÜN UYGULAMALARDA BÖYLE
Kesin Çözüm ~> Format.
İletişim;
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Combofix indirip güvenli modda bilgisayarı tarat.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
CS:GO ve CS 1.6 için ücretli eklenti yapılır.
Plugin yazmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
Skype adresimden ulaşabilirsiniz: destek_596
Steam: http://steamcommunity.com/id/ca-nemesis/
Format atincada duzelmiyor pc gecince combofix denerim simdiden saol
Format atıyorsunda nasıl format atıyorsun sorun orada kendi yazılımını tamamen silip yeni yazılım yüklemen gerek eğer yaptığında yine aynı şey oluyorsa yazılımında problem vardır pardus deneyebilirsin linux işletim sisteminin TÜRKÇE versiyonudur tamamen ücretsiz bir yazılımdır tasarımı hoştur.Nasıl kurucam dersende boş bir dvd lazım onun içine kurulum dosyasını atacaksın sonra bilgisayarını açarken dvd yi bilgisayara koyacaksın sana c ve d yi gösteren ekran gelecek sonra ikisinide sileceksin ardından c ve d ye bellek atayacaksın sonra c ye kurulumu yapacaksın bilgisayarın kurulduğunda d boş olarak gözükebilir onuda biçimlendir dediğinde sorun kalkacaktır diye umuyorum çoğu yazılımlarda böyle format atılıyor.
YouTube.com/enesscarty