Çok teşekkürler emeğine sağlık
- - - - - - - - - -
O yetki yerini bulamadım acaba daha açık anlatır mısın acemiyiz de bir de biran önce kullanımı anlatırsan
* Merhaba Arkadaşlar.. Bu dersimizde Whisper i kullanabilecek yetkiyi ayarlamayı öğreteceğim.
Whisper Nedir ?
- Whisper , örneğin bir ts de 15 tane oda var. Siz 1. odadan konusursunuz ve diğer 14 odaya ses gider.
Veya hangi kişileri veya hangi odalara gitmesini istediğinizi seçtiyseniz sadece onlara gider.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anlatım ve resimimiz ektedir. Görebilmek için Teşekkür edip cevap yazmanız yeterlidir
Whisper Kullanımını bir sonraki dersimde anlatacağım.
----------------------------------------------------------------------------
CSPLague.com | TeamSpeak 3 Hizmetleri
ts3.csplague.com
TeamSpeak 3 -- berkanmtn
Konu berkanmtn tarafından (01-09-13 Saat 12:38 ) değiştirilmiştir.
Çok teşekkürler emeğine sağlık
- - - - - - - - - -
O yetki yerini bulamadım acaba daha açık anlatır mısın acemiyiz de bir de biran önce kullanımı anlatırsan
Muhammed Sefa.
Cs de ki Nickim ; CoLt
Öncelikle ben teşekkür ederim cevap verdiğin ve yararlı oldugunu söylediğin için.
Yetkiler bölümünden ayar yapabilirsiniz. Yetkiler bölümüne CTRL + F1 yaparak kısayoldan ulaşabilirsiniz. İstediğiniz perm ayarlarına gelip ordan resimde anlattığım gibi yapabilirsiniz. Eğer hala olmadıysa tekrar mesaj atın bu sefer ben gelir gösteririm.
Tamam yetki ayarlarını açtım. Anlatmanızı bekliyorum Whisper nasıl atıcaz :=)
Muhammed Sefa.
Cs de ki Nickim ; CoLt
Saol
Çok teşekkürler emeğine sağlıkk
tesekkürler
saolasn kankaaaa